Referenties Onderwijs Gratis proefstuk Documentatie Contact

Vacatures


Newton Technisch Bureau B.V. is een jonge, dynamische onderneming en houdt zich o.a. bezig met automatisering in het algemeen, productieautomatisering in het bijzonder, projecten en componenten.

Klik op een vacature om het in of uit te klappen.

Per direct zijn wij op zoek naar een enthousiaste:

BUSINESS ANALYST (32 TOT 40 UUR PER WEEK)

Word jij enthousiast van het vertalen van klantwensen naar software oplossingen binnen de Farmacie? Dan komen we graag met je in gesprek!

“Door de software die ik ontwikkel krijgen patiënten meer aandacht en betere zorg. Patiënten worden sneller geholpen en er worden minder medicatiefouten gemaakt.”

Als Business Analist bij Newton in Waalwijk ben je verantwoordelijk voor het vanuit de klantvraag ontwerpen van de architectuur en het verder ontwikkelen van de software processen, zodat logistieke processen in de gezondheidszorg en met name de Farmacie gestroomlijnd worden. Dit zorgt voor meer efficiëntie binnen de gehele apotheekketen van receptverstrekking. Jouw werk draagt daar aan bij!

Functie
Jij als Business Analist bent het aanspreekpunt voor onze klanten, je luistert goed naar ze en denkt met ze mee. Je verzamelt de behoefte, wensen en eisen, zet deze om naar (nieuwe) software oplossingen en zorgt zo voor een basis waarmee de verdere technische uitwerking gedaan kan worden. Je draagt samen met de Tech leads en Developers zorg voor het maken van passende functionele en technische ontwerpen. Hierbij houd je het proces van de eindgebruiker altijd voor ogen.

Je bewaakt de voortgang, neemt collega’s mee in jouw visie en zorgt dat aan de klantvraag wordt voldaan. Ook help je de klant met het implementeren van de automatiseringsoplossing en signaleer je tijdig eventuele benodigde aanpassingen.

Je bent verantwoordelijk voor de architectuur en stelt de functionele kaders vast voor design, development, testen en support. Je bent in staat architectuur te ontwerpen, beheren en verder te ontwikkelen en blijft op de hoogte van nieuwe technologische ontwikkelingen.

Zo ben je steeds bezig met het verbeteren van de bedrijfsprocessen en de performance van onze oplossingen bij de klant. Je werkt nauw samen met collega’s van sales en engineering en legt de verbinding tussen business en IT. Een verantwoordelijke en waardevolle job!

Wat bieden wij?
Newton is een snelgroeiende organisatie, maar we blijven de aandacht voor onze medewerkers belangrijk vinden. Jouw ontwikkeling als mens en professional staat bij ons voorop. Bovendien kan je rekenen op:
 • Een fulltime of parttime functie in een ambitieus en innovatief bedrijf. Door de verschillende processen en mensen met wie je werkt, is echt geen dag hetzelfde.
 • Een fijne werkomgeving waarin resultaat telt, maar waar vooral respect voor elkaar is en een goede, warme sfeer.
 • Leuke momenten met collega’s, zoals elke week verse soep in de kantine, de vrijdagmiddagborrel, jaarlijkse BBQ en als je wil een potje tafeltennis in de pauze.
 • Mogelijkheid tot flexibele werktijden en om gedeeltelijk vanuit huis te werken (in overleg).
 • Projecten om bedrijfsprocessen te automatiseren en aansturing van mechatronica. Tastbare toepassingen, die dichtbij gebruikers staan.
 • Werken met toonaangevende, nationale en internationale bedrijven in de Healthcare die voorop lopen op het gebied van technische innovatie.
 • De beschikking over bedrijfsmiddelen, zoals een laptop en smartphone.
 • Een zeer goede pensioenregeling, een reiskostenvergoeding en 8% vakantietoeslag.
 • Prima overige arbeidsvoorwaarden waaronder een salaris dat past bij jouw werk- en denkniveau en ervaring. Daarnaast investeren we graag in het ontwikkelen van jouw talenten.
 • Een jaarcontract. Bevalt het van beide kanten? Dan bieden we jou een vaste aanstelling aan.
Wat vragen wij?
Jij bent deskundig in logistieke processen en duikt graag diep de materie in. Door jouw vakkennis en enthousiasme inspireer je jouw collega’s en creëer je draagvlak. Je bent flexibel, open minded en communicatief sterk.

Daarnaast:
 • Beschik je over een relevante afgeronde HBO of universitaire opleiding.
 • Heb je minimaal 5 jaar ervaring met het ontwerpen en onderhouden van architectuur.
 • Heb je een brede technische achtergrondkennis in .NET (Core) en zaken als MSSQL, OO programmeren, Web API, Microservices, versiebeheer en security schrikken je niet af.
 • Heb je ervaring met klantcontact, het ontwikkelen van bedrijfsprocessen en ervaring binnen technische projectomgevingen.
 • En heb je een zeer goede beheersing van zowel de Nederlandse en Engelse taal.
Procedure, assessment en coaching
Streef jij ook naar een duurzame arbeidsrelatie en persoonlijke ontwikkeling? In twee meetings bespreken we je wensen en de mogelijkheden en zorgen we dat je een goed beeld krijgt van de functie, organisatie en toekomstige collega’s. Daarna investeren wij graag in een assessment waarbij een extern specialist meekijkt hoe goed je bij ons past. Dit assessment is voor jou en vormt de basis voor je verdere loopbaanontwikkeling. Daarbij word je in onze organisatie ondersteund door je interne manager en een externe, professionele coach.

Interesse?
Wil je onderzoeken of je toekomst bij Newton ligt? Dan ontvangen we graag je cv en motivatie op vacatures@newton.nl. Heb je vragen of wil je meer informatie, dan bel gerust met Karin van Roij, 06-30374207.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

ALLROUND MACHINEBOUWER

Met regelmaat zijn wij op zoek naar allround machinebouwers.

Je hebt een passie voor techniek en bent op je best als je veel verantwoordelijkheid krijgt. Je kunt zelfstandig oplossingen bedenken voor machinesystemen en beschikt over sterke analytische vaardigheden. Je denkt mee met de (interne) klant, bent resultaatgericht en kijkt vooruit.

De functie

Als monteur machinebouw ben je breed inzetbaar. In deze veelzijdige functie is geen dag hetzelfde. Je bouwt aan een machine, werkt op locatie bij een klant of levert je bijdrage in een projectteam. Je bent gespreks- en sparringpartner voor de project engineers en werkt nauw samen met de werkplaats chef.

De nadruk van de werkzaamheden ligt op het mechanische vlak en lopen uiteen van draaien, frezen en/of lassen tot aan het meedenken over nieuwe samenstellingen, machines of projecten. Daarnaast zijn er werkzaamheden op elektrotechnisch gebied en als je dan ook affiniteit hebt met Pc’s en randapparatuur dan is dat prettig (pre). Dit is afhankelijk van je kennis- en interessegebied.

De werkzaamheden worden voor het grootste deel vanuit onze werkplaats in Waalwijk verricht, maar ook het installeren en onderhouden van systemen op locatie bij onze klanten hoort erbij. Dit kan zowel binnen als buiten Nederland zijn en zal in onderling overleg samen bepaald worden.

Je overziet wat er gebeurt in de werkplaats en weet de juiste prioriteiten te stellen. Hoe hectisch het ook is, jij houdt het hoofd koel en zorgt ervoor dat afspraken worden nagekomen.

Werkzaamheden

• Mechanische bewerkingen zoals draaien, frezen en/of lassen (afhankelijk van de kandidaat ook
   elektrotechnische werkzaamheden. Tevens is affiniteit hebben met Pc’s en randapparatuur is een pre).
• Het bouwen van samenstellingen en speciaal machines.
• Mechatronische projecten monteren, testen en werkend maken.
• Installeren en finetunen van mechatronische projecten.
• Input leveren aan en advies geven aan Engineering.
• Het verhelpen van (complexe) storingen.

Profiel kandidaat

We komen graag in gesprek met jou als jij:

• Een relevante opleidingsachtergrond hebt (werktuigbouwkunde of mechatronica).
• Beschikt over tenminste een MBO+ werk- en denkniveau.
• Ruime, relevante werkervaring hebt en minimaal 5 jaar ervaring in de machinebouw.
• Passie voor techniek hebt en allround inzetbaar bent.
• Sterk analytisch vermogen hebt; het vermogen hebt om hoofd- en bijzaken te scheiden om tot een
   optimaal resultaat te komen.
• Positief en praktisch ingesteld bent.
• Probleemoplossend vermogen hebt en beslissingen durft te nemen.

Als je dan ook nog kennis/ervaring hebt van elektrotechniek, pneumatiek én de Engelse taal beheerst, dan hopen we dat jij snel onze nieuwe collega wordt!

OPEN SOLLICITATIES

Verwacht jij dat je toegevoegde waarde hebt voor ons bedrijf en ben je positief ingesteld? We hebben altijd mogelijkheden voor mensen met de juiste kwaliteiten en instelling. Neem gerust contact met ons op en laat ons weten wat jij voor ons wilt komen doen. Je wordt graag te woord gestaan.

Ons aanbod

- Werken binnen een innovatief bedrijf met een productenlijn die garant staat voor succes;
- Een uitdagende, zelfstandige functie met uitstekende mogelijkheden om je verder te ontwikkelen;
- Salaris in overeenstemming met ervaring, opleiding en zwaarte van de functie;
- Wij zorgen ervoor dat je de beschikking krijgt over alle voor de betreffende functie benodigde middelen.
  Afhankelijk van de functie kan dat gaan om bijvoorbeeld gereedschap, persoonlijke veiligheidsmiddelen,
  laptop, tablet PC, smart phone, auto, navigatie, carkit, internet thuis etc.Reacties
We komen altijd graag in contact met mensen die uit het juiste ‘Newton-hout’ zijn gesneden.
Newton bestaat uit een gedreven en betrokken groep mensen die hun vak verstaat.

Van potentiële collega’s verwachten we dan ook het volgende:

- een aanpakkers mentaliteit;
- bovenmatige betrokkenheid en enthousiasme;
- flexibiliteit (zowel qua werkzaamheden als qua tijd);
- gedrevenheid met juiste technische bagage.

Voldoe je aan bovenstaand profiel en vind je dat Newton jou niet mag laten lopen?
Laat ons dan weten waarom je bij Newton past en wat je ons te bieden hebt.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Stuur je reactie naar: vacatures@newton.nl of

Newton Technisch Bureau B.V.
T.a.v. HR
Postbus 653
5140 AR Waalwijk
Tel. +31416651185