Referenties Onderwijs Gratis proefstuk Documentatie Contact

Vacatures


Newton Technisch Bureau B.V. is een jonge, dynamische onderneming en houdt zich o.a. bezig met automatisering in het algemeen, productieautomatisering in het bijzonder, projecten en componenten.

Klik op een vacature om het in of uit te klappen.

Per direct zijn wij op zoek naar een enthousiaste:

BUSINESS ANALYST (32 TOT 40 UUR PER WEEK)

Word jij enthousiast van het vertalen van klantwensen naar software oplossingen binnen de Farmacie? Dan komen we graag met je in gesprek!

“Door de software die ik ontwikkel krijgen patiënten meer aandacht en betere zorg. Patiënten worden sneller geholpen en er worden minder medicatiefouten gemaakt.”

Als Business Analist bij Newton in Waalwijk ben je verantwoordelijk voor het vanuit de klantvraag ontwerpen van de architectuur en het verder ontwikkelen van de software processen, zodat logistieke processen in de gezondheidszorg en met name de Farmacie gestroomlijnd worden. Dit zorgt voor meer efficiëntie binnen de gehele apotheekketen van receptverstrekking. Jouw werk draagt daar aan bij!

Functie
Jij als Business Analist bent het aanspreekpunt voor onze klanten, je luistert goed naar ze en denkt met ze mee. Je verzamelt de behoefte, wensen en eisen, zet deze om naar (nieuwe) software oplossingen en zorgt zo voor een basis waarmee de verdere technische uitwerking gedaan kan worden. Je draagt samen met de Tech leads en Developers zorg voor het maken van passende functionele en technische ontwerpen. Hierbij houd je het proces van de eindgebruiker altijd voor ogen.

Je bewaakt de voortgang, neemt collega’s mee in jouw visie en zorgt dat aan de klantvraag wordt voldaan. Ook help je de klant met het implementeren van de automatiseringsoplossing en signaleer je tijdig eventuele benodigde aanpassingen.

Je bent verantwoordelijk voor de architectuur en stelt de functionele kaders vast voor design, development, testen en support. Je bent in staat architectuur te ontwerpen, beheren en verder te ontwikkelen en blijft op de hoogte van nieuwe technologische ontwikkelingen.

Zo ben je steeds bezig met het verbeteren van de bedrijfsprocessen en de performance van onze oplossingen bij de klant. Je werkt nauw samen met collega’s van sales en engineering en legt de verbinding tussen business en IT. Een verantwoordelijke en waardevolle job!

Wat bieden wij?
Newton is een snelgroeiende organisatie, maar we blijven de aandacht voor onze medewerkers belangrijk vinden. Jouw ontwikkeling als mens en professional staat bij ons voorop. Bovendien kan je rekenen op:
 • Een fulltime of parttime functie in een ambitieus en innovatief bedrijf. Door de verschillende processen en mensen met wie je werkt, is echt geen dag hetzelfde.
 • Een fijne werkomgeving waarin resultaat telt, maar waar vooral respect voor elkaar is en een goede, warme sfeer.
 • Leuke momenten met collega’s, zoals elke week verse soep in de kantine, de vrijdagmiddagborrel, jaarlijkse BBQ en als je wil een potje tafeltennis in de pauze.
 • Mogelijkheid tot flexibele werktijden en om gedeeltelijk vanuit huis te werken (in overleg).
 • Projecten om bedrijfsprocessen te automatiseren en aansturing van mechatronica. Tastbare toepassingen, die dichtbij gebruikers staan.
 • Werken met toonaangevende, nationale en internationale bedrijven in de Healthcare die voorop lopen op het gebied van technische innovatie.
 • De beschikking over bedrijfsmiddelen, zoals een laptop en smartphone.
 • Een zeer goede pensioenregeling, een reiskostenvergoeding en 8% vakantietoeslag.
 • Prima overige arbeidsvoorwaarden waaronder een salaris dat past bij jouw werk- en denkniveau en ervaring. Daarnaast investeren we graag in het ontwikkelen van jouw talenten.
 • Een jaarcontract. Bevalt het van beide kanten? Dan bieden we jou een vaste aanstelling aan.
Wat vragen wij?
Jij bent deskundig in logistieke processen en duikt graag diep de materie in. Door jouw vakkennis en enthousiasme inspireer je jouw collega’s en creëer je draagvlak. Je bent flexibel, open minded en communicatief sterk.

Daarnaast:
 • Beschik je over een relevante afgeronde HBO of universitaire opleiding.
 • Heb je minimaal 5 jaar ervaring met het ontwerpen en onderhouden van architectuur.
 • Heb je een brede technische achtergrondkennis in .NET (Core) en zaken als MSSQL, OO programmeren, Web API, Microservices, versiebeheer en security schrikken je niet af.
 • Heb je ervaring met klantcontact, het ontwikkelen van bedrijfsprocessen en ervaring binnen technische projectomgevingen.
 • En heb je een zeer goede beheersing van zowel de Nederlandse en Engelse taal.
Procedure, assessment en coaching
Streef jij ook naar een duurzame arbeidsrelatie en persoonlijke ontwikkeling? In twee meetings bespreken we je wensen en de mogelijkheden en zorgen we dat je een goed beeld krijgt van de functie, organisatie en toekomstige collega’s. Daarna investeren wij graag in een assessment waarbij een extern specialist meekijkt hoe goed je bij ons past. Dit assessment is voor jou en vormt de basis voor je verdere loopbaanontwikkeling. Daarbij word je in onze organisatie ondersteund door je interne manager en een externe, professionele coach.

Interesse?
Wil je onderzoeken of je toekomst bij Newton ligt? Dan ontvangen we graag je cv en motivatie op vacatures@newton.nl. Heb je vragen of wil je meer informatie, dan bel gerust met Karin van Roij, 06-30374207.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

JUNIOR MONTEUR ELEKTROTECHNIEK IN WAALWIJK

Zoek jij de eerste ervaring in de praktijk van Elektrotechniek? Weet je van aanpakken en wil je veel leren? Binnen een informele, groeiende organisatie in de machinebouw? Dan ben jij de leerling monteur die wij zoeken!

Functie
Als Junior monteur Elektrotechniek bij Newton in Waalwijk leer je onder begeleiding van ervaren elektrotechnische collega’s het vak. Je werkt met anderen aan mechatronische oplossingen, waarbij jij primair de elektrotechnische kant naar je toe trekt; montage, testen en werkend maken. In eerste instantie zal je je vooral bezighouden met het bekabelen van systemen, paneelbouw en aansluiten van besturingskasten. Maar zodra je dat onder de knie hebt komen er natuurlijk andere elektro werkzaamheden bij. Genoeg afwisseling dus. En op termijn is er ook zeker doorgroei mogelijk!

Wat jij voor ons gaat doen!
 • Paneelbouw;
 • Bekabelen en aansluiten van systemen. In onze werkplaats in Waalwijk, maar ook geregeld op locatie bij een klant;
 • Meehelpen met het testen en inbedrijfstellen van systemen;
 • Ondersteunen van de service afdeling met het oplossen van eventuele problemen bij bestaande installaties;
 • Overige werkzaamheden die raakvlakken met elektro hebben.

Wat bieden wij?
Newton Technisch Bureau is een snelgroeiende organisatie, maar we blijven de aandacht voor onze medewerkers belangrijk vinden. Jouw ontwikkeling als mens en medewerker staat bij ons voorop. Bovendien kan je rekenen op:
 • Een zelfstandige en afwisselende functie met goede begeleiding en met uitstekende mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen;
 • Een informele, fijne werkomgeving waarin resultaat telt, en waar vooral ook respect voor elkaar is en een goede, warme sfeer;
 • Leuke momenten met collega’s, zoals elke week verse soep in de kantine, de vrijdagmiddagborrel, de jaarlijkse BBQ en als je wil een potje tafeltennis in de pauze;
 • De beschikking over werkkleding en een smartphone;
 • Prima overige arbeidsvoorwaarden waaronder een salaris dat past bij jouw opleiding en ervaring. Daarnaast investeren we graag in het ontwikkelen van jouw talenten!;
 • Een jaarcontract. Bevalt het van beide kanten? Dan bieden we jou een vaste aanstelling aan.
Wat vragen wij?
 • Je bent leergierig ingesteld en je kan nauwkeurig en zelfstandig werken én zoekt een bedrijf waar je voor langere tijd wil blijven en doorgroeien;
 • Je hebt een afgeronde opleiding MBO elektro. Maar ook als je in het laatste jaar van de BOL 4 opleiding zit, ben je van harte welkom!;
 • Een goede instelling is het belangrijkste dat wij vragen!
Interesse?
Wil je onderzoeken of je toekomst bij Newton ligt? Dan ontvangen we graag je cv en motivatie op sollicitatie@capsahealthcare.com. Heb je vragen of wil je meer informatie, dan bel gerust met Karin van Roij, 06-30374207.

GEPENSIONEERDE OPROEPKRACHT ONDERHOUDSMEDEWERKER TUIN EN TERREIN IN WAALWIJK

Wil je nog graag blijven werken en ben je flexibel inzetbaar? Ben je net met pensioen en wil je nog een aantal jaren actief blijven in het bedrijfsleven? Newton B.V. is op zoek naar een fitte en handige gepensioneerde/ AOW-er die het leuk vindt om de tuin en het terrein rondom het pand te onderhouden.

De functie
Als oproepkracht Onderhoudsmedewerker bij Newton in Waalwijk zorg je er vooral voor dat de tuin en het terrein rond ons bedrijf er spik en span uitzien. De werkzaamheden bestaan dus voornamelijk uit tuinieren en opruimen. Daarnaast verricht je allerlei andere hand-en-spandiensten in en rondom ons gebouw en eventueel ook werkzaamheden in onze werkplaats, zoals (de)montage werkzaamheden of helpen in het magazijn.
Genoeg variatie dus!

Wat bieden wij?
Een leuke, afwisselende parttime oproepbaan voor 8 uur (eventueel in overleg op termijn uit te breiden naar 20 uur) per week. De “vaste” werkdag wordt in onderling overleg afgestemd.
 • Een informele, fijne werkomgeving waarin resultaat telt, maar waar vooral respect voor elkaar is en een goede, warme sfeer.
 • Leuke momenten met collega’s, zoals elke week verse soep in de kantine, de vrijdagmiddagborrel, jaarlijkse BBQ en als je wil een potje tafeltennis in de pauze.
 • Een oproepcontract met prima arbeidsvoorwaarden.

Wat vragen wij
 • Je bent graag buiten bezig, bent handig en hebt een algemene interesse in techniek. En je bent gezond en fit om ook fysieke werkzaamheden te kunnen verrichten.
 • Je bent flexibel inzetbaar qua werk en tijden. Natuurlijk wordt dit van tevoren wel afgestemd.
 • Beschik je over een BE-rijbewijs en heb je ervaring met rijden met een grote aanhanger en met laden/ lossen? Dan is dat een pré.
Interesse?
Klinkt bovenstaande vacature interessant, dan komen we graag met je in gesprek om te kijken of je wensen aansluiten bij de mogelijkheden binnen onze organisatie. We ontvangen graag je CV en motivatie op sollicitatie@newton.nl. Heb je vragen of wil je meer informatie, dan bel gerust met Karin van Roij, 06-30374207.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

HR MANAGER (32-40 uur per week) in Waalwijk

Haal jij energie uit het motiveren en inspireren van mensen en werk je graag in een technische omgeving? Heb jij de skills om directie en management zodanig te faciliteren en ondersteunen zodat human resources management verder wordt geïntegreerd en geprofessionaliseerd in de organisatie? Dan ben jij de doortastende en verbindende HR Manager die wij ter versterking van onze organisatie zoeken!

De functie
Als HR Manager bij Newton in Waalwijk liggen er mooie mogelijkheden om bij te dragen aan de groei van de organisatie. De basis van HR is gelegd en je krijgt de kans om dit verder te professionaliseren tot een modern HR beleid.

In deze functie fungeer je als de teamleider van de afdeling HR. Samen met de andere teamleiders van de organisatie vorm je het management team van Newton, Robopharma Nederland en het UK-team. Je stuurt de HR-medewerker en de recruiter aan en bent zelf meewerkend én je helpt de medewerkers, afdeling en de organisatie bij de professionaliseringsslag die we doormaken.

Naast het integreren en moderniseren van de verschillende HR-processen ben je de verbindende factor die participatie hoog in het vaandel heeft. Helder en prettig communiceren, zowel mondeling als in geschrift, is een kwaliteit die je hier graag bij inzet.

Verantwoordelijkheden
Tot de kernactiviteiten behoren alle werkzaamheden met betrekking tot in-, door- en uitstroom van personeel. In deze veelzijdige functie ben je verantwoordelijk voor jouw team en voor zaken als arbeidsomstandigheden, ontwikkeling en opleiding, inwerkprogramma’s nieuwe medewerkers, pensioen en verzekering, juridische zaken, arbeidsovereenkomsten, hoofddoelen en functieomschrijvingen, ziekte en verzuim, beoordelen en belonen, duurzame inzetbaarheid, trends en ontwikkelingen, verbeteren werkprocessen, recruitment en begeleiden van kenniswerkers. HR in de volle breedte dus!

Naast een goede interne samenwerking heb je frequent contact met de HR-manager van Capsa Healthcare, ons moederbedrijf, om daar waar nuttig en realistisch processen te stroomlijnen.

Wat bieden wij?
Newton is een snelgroeiende organisatie, maar we blijven de aandacht voor onze medewerkers belangrijk vinden. Jouw ontwikkeling als mens en medewerker staat bij ons voorop.
Bovendien kan je rekenen op:
 • Een zelfstandige, veelzijdige en verantwoordelijke functie in een ambitieus en innovatief bedrijf met uitstekende mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.
 • Een fijne werkomgeving waarin resultaat telt, maar waar vooral respect voor elkaar is en een goede, warme sfeer.
 • Leuke momenten met collega’s, zoals elke week verse soep in de kantine, de vrijdagmiddagborrel, jaarlijkse BBQ en als je wil een potje tafeltennis in de pauze.
 • De beschikking over een laptop en smartphone.
 • Een goede pensioenregeling, een reiskostenvergoeding en 8% vakantietoeslag.
 • Prima overige arbeidsvoorwaarden waaronder een salaris dat past bij jouw werk- en denkniveau en ervaring. Daarnaast investeren we graag in het ontwikkelen van jouw talenten.
 • Een jaarcontract met de intentie tot omzetting naar onbepaalde tijd.
Wat vragen wij?
Jij bent een HR Manager die ook in complexe situaties stevig in zijn schoenen blijft staan. Je brengt positieve energie en weet hoe je mensen kan motiveren en teams kan verbinden.
Daarnaast:
 • Beschik je over een HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een afgeronde HBO opleiding Human Resources.
 • Heb je minimaal 5 jaar relevante werkervaring, ervaring binnen een technische organisatie is een pré.
 • Beschik je over zeer goede sociale en communicatieve vaardigheden.
 • Heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Bedrijfsprofiel
Newton Technisch Bureau is een internationaal georiënteerd, dynamisch en groeiend bedrijf met innovatieve hightech automatiseringsoplossingen voor de industriële en de medische sector. We zijn marktleider in Nederland en breiden met succes uit in andere delen van de wereld. De producten onderscheiden zich op snelheid, betrouwbaarheid en compactheid. Daarnaast staan wij bekend om innovatieve, klantgerichte oplossingen en service. Op onze vestiging in Waalwijk werken ongeveer 75 mensen met veel enthousiasme en inzet aan onze producten.

Procedure, assessment en coaching
Streef jij ook naar een duurzame arbeidsrelatie en persoonlijke ontwikkeling? In twee meetings bespreken we je wensen en de mogelijkheden en zorgen we dat je een goed beeld krijgt van de functie, organisatie en toekomstige collega’s. Daarna investeren wij graag in een assessment waarbij een extern specialist meekijkt hoe goed je bij ons past. Dit assessment is voor jou en vormt de basis voor je verdere loopbaanontwikkeling.

Interesse?
Klinkt het bovenstaande interessant, dan komen we graag met jou in gesprek om te kijken of jouw wensen en ambities aansluiten bij de mogelijkheden binnen onze organisatie. We ontvangen graag jouw CV en motivatie op vacatures@newton.nl.
Heb je vragen of wil je meer informatie, dan bel gerust met Karin van Roij, 06-30374207.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

SALES ENGINEER IN WAALWIJK

Heb jij je sporen al verdiend in productie automatisering en ben je communicatief sterk? Zoek je zowel verantwoordelijkheid voor het werven van klanten, bedenken van oplossingen, uitwerken van offertes als het intern begeleiden van de projecten? Dan ben jij de versterking die wij zoeken voor ons verkoopteam!

Functie
Jij als Sales engineer bij Newton Technisch Bureau in Waalwijk zorgt voor het opbouwen en onderhouden van klantrelaties. Je lokaliseert en benadert zowel potentiële als bestaande klanten in diverse branches en adviseert ze over de verschillende productgroepen en toepassingen. Je zet je technische kennis in om de klantsituatie in kaart te brengen en met de juiste oplossing te komen. Dit kan dus variëren van aluminium profielen en componenten tot complete automatiseringsoplossingen.

Je zorgt voor de opvolging van offertes en het binnenhalen van opdrachten. En daarna is een duidelijke informatieoverdracht aan de collega’s van projectengineering essentieel. Samen met hen werk je aan een goede afronding van de opdracht en een tevreden klant. Een brede, commerciële en contactrijke functie dus!

Verantwoordelijkheden
 • Verkoop van het complete productaanbod binnen Newton.
 • Het opbouwen en onderhouden van een relevant netwerk, het bezoeken van (potentiële) klanten, het geven van presentaties en het genereren van aanvragen.
 • Offerte aanvragen screenen, uitwerken en opvolgen.
 • Contacten analyseren en commerciële leads genereren. Het monitoren van trends in de markt en het proactief inspringen op mogelijke kansen.

Wat bieden wij?
Newton Technisch Bureau is een snelgroeiende organisatie, maar we blijven de aandacht voor onze medewerkers belangrijk vinden. Jouw ontwikkeling als mens en medewerker staat bij ons voorop. Bovendien kan je rekenen op:
 • Een fulltime functie in een ambitieus en innovatief bedrijf. Door de verschillende processen en mensen met wie je werkt, is echt geen dag hetzelfde.
 • Een fijne werkomgeving waarin resultaat telt, maar waar vooral respect voor elkaar is en een goede, warme sfeer.
 • Leuke momenten met collega’s, zoals elke week verse soep in de kantine, de vrijdagmiddagborrel, jaarlijkse BBQ en als je wil een potje tafeltennis in de pauze.
 • Mogelijkheid tot flexibele werktijden en om gedeeltelijk vanuit huis te werken (in overleg).
 • De beschikking over een auto van de zaak, laptop en smartphone.
 • Een zeer goede pensioenregeling en 8% vakantietoeslag.
 • Prima overige arbeidsvoorwaarden waaronder een salaris dat past bij jouw werk- en denkniveau en ervaring. Daarnaast investeren we graag in het ontwikkelen van jouw talenten.
 • Een jaarcontract. Bevalt het van beide kanten? Dan bieden we jou een vaste aanstelling aan.
Wat vragen wij?
Jij communiceert gemakkelijk op verschillende niveaus en hebt graag de vrijheid om te ondernemen. Je opent deuren, werkt resultaatgericht en weet klanten te overtuigen. Je denkt mee met je collega’s en zoekt de samenwerking op om de beste technische oplossing voor de klant voor elkaar te krijgen.

Daarnaast:
 • Beschik je over een afgeronde technische HBO opleiding of een door werkervaring vergelijkbaar werk- en denkniveau.
 • Heb je circa 5 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare technische omgeving. Ervaring in speciaal-/ machinebouw is een pré.
 • Ben je ambitieus, flexibel en in staat vertrouwen te creëren en anderen met je mee te krijgen om doelen te realiseren.
 • En heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Procedure, assessment en coaching
Streef jij ook naar een duurzame arbeidsrelatie en persoonlijke ontwikkeling? In twee meetings bespreken we je wensen en de mogelijkheden en zorgen we dat je een goed beeld krijgt van de functie, organisatie en toekomstige collega’s. Daarna investeren wij graag in een assessment waarbij een extern specialist meekijkt hoe goed je bij ons past. Dit assessment is voor jou en vormt de basis voor je verdere loopbaanontwikkeling. Daarbij word je in onze organisatie ondersteund door je interne manager en een externe, professionele coach.

Interesse?
Wil je onderzoeken of je toekomst bij Newton ligt? Dan ontvangen we graag je cv en motivatie op vacatures@newton.nl. Heb je vragen of wil je meer informatie,
dan bel gerust met Karin van Roij, 06-30374207.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

ALLROUND MACHINEBOUWER

Je hebt een passie voor techniek en bent op je best als je veel verantwoordelijkheid krijgt. Je kunt zelfstandig oplossingen bedenken voor machinesystemen en beschikt over sterke analytische vaardigheden. Je denkt mee met de (interne) klant, bent resultaatgericht en kijkt vooruit.

De functie

Als monteur machinebouw ben je breed inzetbaar. In deze veelzijdige functie is geen dag hetzelfde. Je bouwt aan een machine, werkt op locatie bij een klant of levert je bijdrage in een projectteam. Je bent gespreks- en sparringpartner voor de project engineers en werkt nauw samen met de werkplaats chef.

De nadruk van de werkzaamheden ligt op het mechanische vlak en lopen uiteen van draaien, frezen en/of lassen tot aan het meedenken over nieuwe samenstellingen, machines of projecten. Daarnaast zijn er werkzaamheden op elektrotechnisch gebied en als je dan ook affiniteit hebt met Pc’s en randapparatuur dan is dat prettig (pre). Dit is afhankelijk van je kennis- en interessegebied.

De werkzaamheden worden voor het grootste deel vanuit onze werkplaats in Waalwijk verricht, maar ook het installeren en onderhouden van systemen op locatie bij onze klanten hoort erbij. Dit kan zowel binnen als buiten Nederland zijn en zal in onderling overleg samen bepaald worden.

Je overziet wat er gebeurt in de werkplaats en weet de juiste prioriteiten te stellen. Hoe hectisch het ook is, jij houdt het hoofd koel en zorgt ervoor dat afspraken worden nagekomen.

Werkzaamheden

• Mechanische bewerkingen zoals draaien, frezen en/of lassen (afhankelijk van de kandidaat ook
   elektrotechnische werkzaamheden. Tevens is affiniteit hebben met Pc’s en randapparatuur is een pre).
• Het bouwen van samenstellingen en speciaal machines.
• Mechatronische projecten monteren, testen en werkend maken.
• Installeren en finetunen van mechatronische projecten.
• Input leveren aan en advies geven aan Engineering.
• Het verhelpen van (complexe) storingen.

Profiel kandidaat

We komen graag in gesprek met jou als jij:

• Een relevante opleidingsachtergrond hebt (werktuigbouwkunde of mechatronica).
• Beschikt over tenminste een MBO+ werk- en denkniveau.
• Ruime, relevante werkervaring hebt en minimaal 5 jaar ervaring in de machinebouw.
• Passie voor techniek hebt en allround inzetbaar bent.
• Sterk analytisch vermogen hebt; het vermogen hebt om hoofd- en bijzaken te scheiden om tot een
   optimaal resultaat te komen.
• Positief en praktisch ingesteld bent.
• Probleemoplossend vermogen hebt en beslissingen durft te nemen.

Als je dan ook nog kennis/ervaring hebt van elektrotechniek, pneumatiek én de Engelse taal beheerst, dan hopen we dat jij snel onze nieuwe collega wordt!

OPEN SOLLICITATIES

Verwacht jij dat je toegevoegde waarde hebt voor ons bedrijf en ben je positief ingesteld? We hebben altijd mogelijkheden voor mensen met de juiste kwaliteiten en instelling. Neem gerust contact met ons op en laat ons weten wat jij voor ons wilt komen doen. Je wordt graag te woord gestaan.

Ons aanbod

- Werken binnen een innovatief bedrijf met een productenlijn die garant staat voor succes;
- Een uitdagende, zelfstandige functie met uitstekende mogelijkheden om je verder te ontwikkelen;
- Salaris in overeenstemming met ervaring, opleiding en zwaarte van de functie;
- Wij zorgen ervoor dat je de beschikking krijgt over alle voor de betreffende functie benodigde middelen.
  Afhankelijk van de functie kan dat gaan om bijvoorbeeld gereedschap, persoonlijke veiligheidsmiddelen,
  laptop, tablet PC, smart phone, auto, navigatie, carkit, internet thuis etc.Reacties
We komen altijd graag in contact met mensen die uit het juiste ‘Newton-hout’ zijn gesneden.
Newton bestaat uit een gedreven en betrokken groep mensen die hun vak verstaat.

Van potentiële collega’s verwachten we dan ook het volgende:

- een aanpakkers mentaliteit;
- bovenmatige betrokkenheid en enthousiasme;
- flexibiliteit (zowel qua werkzaamheden als qua tijd);
- gedrevenheid met juiste technische bagage.

Voldoe je aan bovenstaand profiel en vind je dat Newton jou niet mag laten lopen?
Laat ons dan weten waarom je bij Newton past en wat je ons te bieden hebt.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Stuur je reactie naar: vacatures@newton.nl of

Newton Technisch Bureau B.V.
T.a.v. HR
Postbus 653
5140 AR Waalwijk
Tel. +31416651185